Нова Пошта. Поштове відділення №311. Київ, Київ, прим, 703 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)

Нова Пошта. Поштове відділення №311. Київ, Київ, прим, 703 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (1)

Київ, Україна

● Зачинено

4.6 25

Контакти

Графік роботи

Фото

Опис

Відгуки

Показати на карті

Інформація про Нова Пошта. Поштове відділення №311. Київ

Нова Пошта - це провідний поштовий оператор, який надає високоякісні послуги з надсилання листів, пакетів та посилок. Поштове відділення №311 у Києві знаходиться за адресою прим, 703 і є одним з найбільш відвідуваних закладів компанії в столиці.

У поштовому відділенні №311 вам доступні різноманітні послуги, включаючи прийом листів та посилок для відправлення, видачу відправлень, а також отримання та оплату товарів, придбаних в інтернет-магазинах.

Наші співробітники готові надати вам кваліфіковану консультацію з будь-яких питань, пов'язаних з послугами Нової Пошти. Завдяки широкому спектру послуг та високому рівню обслуговування, ми здійснюємо мільйони надсилань щорічно та регулярно отримуємо позитивний відгук від клієнтів.

Приходьте до поштового відділення №311 у Києві та переконайтеся в нашій високій якості послуг та дбайливому ставленні до кожного клієнта!

Фото Нова Пошта. Поштове відділення №311. Київ

  • Нова Пошта. Поштове відділення №311. Київ, Київ, прим, 703 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2)

місто Київ, Київ, прим, 703


Години роботи Нова Пошта. Поштове відділення №311. Київ

Понеділок:

08:00 - 21:00

Вівторок:

08:00 - 21:00

Середа:

08:00 - 21:00

Четвер:

08:00 - 21:00

П`ятниця:

08:00 - 21:00

Субота:

09:00 - 18:00

Неділя:

10:00 - 18:00

Відгуки про Нова Пошта. Поштове відділення №311. Київ

Sun Light:

4

"12.10.2021Был хороший оператор, заходили поздно вечером, очень оперативно принял посылки, всё вежливо и быстро."

майже 2 роки тому

Tatiana Marsala:

1

"Ніколи не писала відгуки, але тут не витримала. На пошті 311 постійно посилки приходять розкриті. Постійно їм говорила про це. Хтось тупо риється в них. Реакції 0. До цього брала в відділенні 121, там жодного разу такого не було, взагалі не рекомендую 311 відділення Київ"

майже 2 роки тому

Вікторія Білякова:

5

"Дуже зручно мешканцям.Побажання: зробіть рекламу на в'їзді в ЖК "Парк Стоун".Дуже багато мешканців НЕ ЗНАЮТЬ про Ваш існування в будинку 2Д"

майже 3 роки тому

Alex Kolesnik:

5

"Без черг"

майже 3 роки тому

Vitalii Pavliuk:

5

"Нема черг, все швидко."

майже 3 роки тому

Схожі заклади:

  • Justin №167

    Київська область, Бровари, вулиця Тараса Шевченка, 10В

  • Аванафил - Engels Доставка

    Київська область, Бровари, вулиця Ярослава Мудрого, 86

  • Джастін №369

    Київська область, Бровари, вулиця Київська, 4

  • Meest Express (№8840) ( Вантажне )

    Київська область, Бровари, вулиця Ярослава Мудрого, 55

  • Здорова Вода. Служба доставки питьевой воды.

    місто Київ, Київ, вулиця Соломії Крушельницької, 13

  • Поштомат Meest 6623

    місто Київ, Київ, вулиця Бориспільська, 47

  • Justin №105

    Київська область, Бориспільський район, Щасливе, Харківське шосе, 15

  • Justin №534

    місто Київ, Київ, вулиця Кирила Осьмака, 1Б

  • Делівері

    Київська область, Бровари, вулиця Сергія Москаленка, 16

  • Нова пошта. Поштомат №3126. Київ, Київська обл

    місто Київ, Київ, вулиця Декабристів, 3

Таксі, Вантажні Перевезення у Києві Таксі, Вантажні Перевезення у Києві Служба Доставки у Києві Служба Доставки у Києві Нова Пошта у Києві Поштовий Оператор у Києві Високоякісні Послуги у Києві Надсилання Листів у Києві Надсилання Пакетів у Києві Надсилання Посилок у Києві Поштове Відділення №311 у Києві Адреса у Києві Найбільш Відвідуваний Заклад у Києві Різноманітні Послуги у Києві Прийом Листів у Києві Прийом Посилок у Києві Видача Відправлень у Києві Оплата Товарів у Києві Інтернет-Магазини у Києві Консультація у Києві Широкий Спектр Послуг у Києві Високий Рівень Обслуговування у Києві Мільйони Надсилань Щорічно у Києві Позитивний Відгук у Києві Клієнти у Києві Поштове Відділення у Києві Якість Послуг у Києві Дбайливе Ставлення До Клієнтів у Києві Надійність у Києві Точність у Києві Швидкість у Києві Вартість Послуг у Києві Перевезення Вантажу у Києві Логістика у Києві Відстеження Відправлення у Києві Обробка Документів у Києві Електронний Кабінет у Києві Онлайн-Замовлення у Києві Способи Оплати у Києві Зберігання Послуг у Києві Доставка З Китаю у Києві Митний Контроль у Києві Мито у Києві Страхування Вантажу у Києві Повернення Вантажу у Києві Упакування Вантажу у Києві Служба Підтримки у Києві Відгуки Клієнтів у Києві Новини Компанії у Києві Промокоди у Києві Акції у Києві Розширення Мережі Відділень у Києві Міжнародна Доставка у Києві Нова Пошта у Києві Поштовий Оператор у Києві Високоякісні Послуги у Києві Надсилання Листів у Києві Надсилання Пакетів у Києві Надсилання Посилок у Києві Поштове Відділення №311 у Києві Адреса у Києві Найбільш Відвідуваний Заклад у Києві Різноманітні Послуги у Києві Прийом Листів у Києві Прийом Посилок у Києві Видача Відправлень у Києві Оплата Товарів у Києві Інтернет-Магазини у Києві Консультація у Києві Широкий Спектр Послуг у Києві Високий Рівень Обслуговування у Києві Мільйони Надсилань Щорічно у Києві Позитивний Відгук у Києві Клієнти у Києві Поштове Відділення у Києві Якість Послуг у Києві Дбайливе Ставлення До Клієнтів у Києві Надійність у Києві Точність у Києві Швидкість у Києві Вартість Послуг у Києві Перевезення Вантажу у Києві Логістика у Києві Відстеження Відправлення у Києві Обробка Документів у Києві Електронний Кабінет у Києві Онлайн-Замовлення у Києві Способи Оплати у Києві Зберігання Послуг у Києві Доставка З Китаю у Києві Митний Контроль у Києві Мито у Києві Страхування Вантажу у Києві Повернення Вантажу у Києві Упакування Вантажу у Києві Служба Підтримки у Києві Відгуки Клієнтів у Києві Новини Компанії у Києві Промокоди у Києві Акції у Києві Розширення Мережі Відділень у Києві Міжнародна Доставка у Києві

Показати більше

Довідник закладів та послуг у Києві

⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото

Нова Пошта. Поштове відділення №311. Київ, Київ, прим, 703 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 6379

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.