Stitchers - Seizoen 1 (2015) - MovieMeter.nl (2024)

  • Info
  • Stemmen
  • Statistieken

2,58 6 stemmen

Show titel:Stitchers

IMDb beoordeling:Stitchers - Seizoen 1 (2015) - MovieMeter.nl (2)6,8(13.611)

Afleveringen: 11

Speelduur: 7 uur en 53 minuten

Ontwikkeld door:Jeff Schechter

Met:Emma Ishta, Kyle Harris en Ritesh Rajan

Oorsprong:Verenigde Staten

Datum van release:dinsdag 2 juni 2015

Eerst uitgezonden op:ABC Family (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Stitchers - Seizoen 1 (2015) - MovieMeter.nl (3) Niet beschikbaar op Netflix
  • Stitchers - Seizoen 1 (2015) - MovieMeter.nl (4) Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Stitchers - Seizoen 1 (2015) - MovieMeter.nl (5) Niet beschikbaar op Videoland
  • Stitchers - Seizoen 1 (2015) - MovieMeter.nl (6) Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Stitchers - Seizoen 1 (2015) - MovieMeter.nl (7) Niet beschikbaar op Disney+
  • Stitchers - Seizoen 1 (2015) - MovieMeter.nl (8) Niet beschikbaar op Google Play
  • Stitchers - Seizoen 1 (2015) - MovieMeter.nl (9) Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Stitchers

Kirsten wordt verworven door een overheidsinstelling om gehecht te worden aan de herinneringen van onlangs overleden mensen om zo moorden en mysteries op te lossen die anders nooit zouden worden opgelost. Cameron, een briljante neurowetenschapper, helpt Kirsten in het geheime programma onder leiding van Maggie, een ervaren, geheime operator. Het programma omvat ook Linus, een bio-elektrische ingenieur en communicatie technicus. Camille, de kamergenoot van Kirsten en tevens informatica student, wordt ook aangenomen om Kirsten te helpen als 'stitcher'.

Afleveringen Seizoen 1 (2015)

  1. 1. A Stitch in Time

    2 juni 2015 (43 minuten)

    De zeer intelligente en emotioneel afhankelijke Kirsten Clark heeft een aanleg voor techniek. Ze had echter nooit verwacht dat ze het brein van mensen die onlangs zijn overleden zou gaan hacken.

  2. 2. Friends in Low Places

    9 juni 2015 (43 minuten)

    Een gevaarlijke nieuwe drug heeft het leven van een jonge vrouw genomen. Terwijl het Stitchers team op zoek is naar de bron lopen ze rechercheur Fisher tegen het lijf die op hetzelfde spoor zit.

  3. 3. Connection

    16 juni 2015 (43 minuten)

    Wanneer er niet genoeg bewijs gevonden wordt tegen een pasgetrouwde man voor het doden van zijn vrouw, probeert Kristen haar sterke gevoelens over zijn schuld te bewijzen. Ondertussen beginnen Linus en Camille elkaar beter te leren kennen.

  4. 4. I See You

    23 juni 2015 (43 minuten)

    Wanneer de buur van Cameron wordt gedood, onderzoekt het Stitchers team of de kogel wel misschien voor Cameron bedoeld was. Terwijl ze het appartement van Cameron observeren, ontdekt Kirsten dat ze het verkennen wellicht iets te leuk vind. Ondertussen deelt Cameron meer details over Marta's rampzalige 'stitch'.

  5. 5. The Stitcher in the Rye

    30 juni 2015 (43 minuten)

    Wanneer het algoritme van het Stitchers programma opduikt tussen duizenden geclassificeerde documenten die verborgen worden gehouden door een samenzweringstheoreticus begint Kirsten haar collega's te verdenken. Daarnaast krijgt Kirsten cryptische berichten uit een onverwachte hoek.

  6. 6. Finally

    7 juli 2015 (43 minuten)

    Het Stitchers team onderzoekt een mysterieus auto-ongeluk dat resulteerde in de dood van een onderzoeker naar traumatisch hersenletsel. Ondertussen vraagt Kirsten hulp aan Linus voor het ontcijferen van een aanwijzing die achtergelaten is door Ed Clark als ze Maggie ondervraagt over de herkomst van het Stitchers programma.

  7. 7. The Root of All Evil

    14 juli 2015 (43 minuten)

    Kirsten verrast het Stitchers team wanneer ze ontdekken dat ze een vriend heeft, Liam, die plots opduikt en Maggie heimelijk vraagt om informatie te verzamelen over hem. Ondertussen kan het extravagante leven van een jonge vrouw de sleutel zijn tot het mysterie rond haar dood.

  8. 8. Fire in the Hole

    21 juli 2015 (43 minuten)

    Het is Kirstens verjaardag het het Stitchers team wordt gevraagd onderzoek te doen naar de zelfmoord van een onderzoeker. Wanneer het lichaam tekenen begint te vertonen dat het een dodelijk virus met zich meedraagt wordt het hele lab in quarantaine geplaatst. Het team komt in actie om te zoeken naar een uitweg wanneer ze een voor een symptomen van blootstelling aan het virus beginnen te vertonen.

  9. 9. Future Tense

    28 juli 2015 (43 minuten)

    Het Stitchers team onderzoekt de moord op een online helderziende wiens symbolische, gelaagde herinneringen nog gecompliceerder worden wanneer Kirsten de moord op een ander persoon ziet in zijn gedachten. Maggie heeft haar bedenkingen over Kirstens relatie met Liam. Ondertussen gaat Camille aarzelend akkoord om Linus zijn ouders te ontmoeten.

  10. 10. Full Stop

    4 augustus 2015 (43 minuten)

    Het Stitchers team schiet in de verdediging wanneer Cameron en rechercheur Fisher worden verdacht in een schietpartij. Kirstens 'stitch' leidt hen naar Robert Barbiero, een veiligheidsexpert die met Maggie heeft gewerkt in het verleden en een band heeft met Kirstens moeder. Kirsten volgt de aanwijzingen die Ed Clark heeft achtergelaten en vindt onverwachte antwoorden op lang gekoesterde vragen.

  11. 11. When Darkness Falls

    20 oktober 2015 (43 minuten)

    Camille maakt voorbereidingen voor haar jaarlijkse halloweenfeest. Ondertussen onderzoekt het team de zelfmoord van een man die verdachte was bij de verdwijning van een student.

Trailer & andere video's

Alle Media

Voeg een clip of trailer toe

Reviews & comments

  • 0 berichten
  • 0 meningen

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

* denotes required fields.

* denotes required fields.

Stitchers - Seizoen 1 (2015) - MovieMeter.nl (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 6553

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.