Stitchers - Seizoen 2 (2016) - MovieMeter.nl (2024)

  • Info
  • Stemmen
  • Statistieken

3,00 3 stemmen

Show titel:Stitchers

IMDb beoordeling:Stitchers - Seizoen 2 (2016) - MovieMeter.nl (2)6,8(13.611)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door:Jeff Schechter

Met:Emma Ishta, Damon Dayoub en Allison Scagliotti

Oorsprong:Verenigde Staten

Datum van release:dinsdag 22 maart 2016

Eerst uitgezonden op:Freeform (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Stitchers - Seizoen 2 (2016) - MovieMeter.nl (3) Niet beschikbaar op Netflix
  • Stitchers - Seizoen 2 (2016) - MovieMeter.nl (4) Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Stitchers - Seizoen 2 (2016) - MovieMeter.nl (5) Niet beschikbaar op Videoland
  • Stitchers - Seizoen 2 (2016) - MovieMeter.nl (6) Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Stitchers - Seizoen 2 (2016) - MovieMeter.nl (7) Niet beschikbaar op Disney+
  • Stitchers - Seizoen 2 (2016) - MovieMeter.nl (8) Niet beschikbaar op Google Play
  • Stitchers - Seizoen 2 (2016) - MovieMeter.nl (9) Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Stitchers

Kirsten wordt verworven door een overheidsinstelling om gehecht te worden aan de herinneringen van onlangs overleden mensen om zo moorden en mysteries op te lossen die anders nooit zouden worden opgelost. Cameron, een briljante neurowetenschapper, helpt Kirsten in het geheime programma onder leiding van Maggie, een ervaren, geheime operator. Het programma omvat ook Linus, een bio-elektrische ingenieur en communicatie technicus. Camille, de kamergenoot van Kirsten en tevens informatica student, wordt ook aangenomen om Kirsten te helpen als 'stitcher'.

Afleveringen Seizoen 2 (2016)

  1. 1. 2.0

    22 maart 2016 (44 minuten)

    Kirsten brengt Cameron weer terug tot leven, maar ondervindt dat aan een in levend zijn bewustzijn hechten, haar voor het eerst echte emoties doet ervaren. Het team onderzoekt een mysterie waar Les Turner bij betrokken is.

  2. 2. Hack Me If You Can

    29 maart 2016 (44 minuten)

    Wanneer een hacker dood wordt gevonden, ontdekt het team dat hij een vreemdgaan-datingsite chanteerde om hun cliëntenlijst openbaar te maken.

  3. 3. The One That Got Away

    5 april 2016 (44 minuten)

    Als Fishers mentor dood is, onthult Kirstens 'hecht' dat de rechercheur is vermoord door de seriemoordenaar waarna hij al jaren op zoek was. Het Stitchers-team pakt de zaak waar de rechercheur aan werkte op, in een poging om eindelijk de dader te kunnen inrekenen.

  4. 4. The Two Deaths of Jamie B.

    12 april 2016 (44 minuten)

    Wanneer een onbekend, zwaar gehavend lichaam wordt gevonden in een afvalcontainer, openbaart Kirstens 'hecht' dat het slachtoffer twee keer is gestorven in twee verschillende momenten in zijn leven. Het is duidelijk dat het slachtoffer over waardevolle informatie beschikte, waar veel mensen in gevaar mee konden worden gebracht.

  5. 5. Midnight Stitcher

    19 april 2016 (44 minuten)

    Een jonge vrouw is naar beneden gevallen en op haar dode lichaam zit een briefje met een cryptische bericht. Kirsten is ervan overtuigd dat het bericht te maken heeft met haar eigen verleden. Tijdens de 'hecht' komen ze erachter dat het slachtoffer is gehersenspoeld. De vrouw moest de filmregisseur Roman Bain vermoorden. Het is een race tegen de klok voor het team om de verantwoordelijke dader te vinden.

  6. 6. The Dying Shame

    26 april 2016 (44 minuten)

    Nadat een Chinese popster is vermoord wordt haar lijfwacht Mei Ling beschuldigt van nalatigheid. Maar als Kirsten zich hecht, blijkt dat de lijfwacht vergiftig werd voordat de zangeres werd vermoord. Het team moet zo snel mogelijk de echte moordenaar vinden voordat Mei Ling terug word gestuurd naar China. Ondertussen is Cameron nerveus, als Kirsten hem vertelt dat ze Nina wil ontmoeten. En Camille en Liam blijven elkaar tegenkomen.

  7. 7. Pretty Little Lawyers

    3 mei 2016 (44 minuten)

    Een jonge succesvolle advocaat wordt dood aangetroffen, en het team ontdekt dat ze werd vermoord, omdat ze iets had ontdekt over een belangrijke cliënt van het kantoor waar ze werkte. Het team doet dan onderzoek naar de vier meest ambitieuze medewerkers. Op het advocatenkantoor ontmoet Maggie een vroeger vriendje van haar. En tijdens de hecht komt Kirsten iets schokkends te weten.

  8. 8. Red Eye

    10 mei 2016 (44 minuten)

    Wanneer een vliegtuig land in Los Angeles, met aan boord meerdere dode passagiers, komt het team in actie. Ze moeten ontdekken of dit een terroristische aanval is of het werk van een medepassagier. Om uit te vinden wat er precies is gebeurd, hecht Kirsten zich van het ene slachtoffer aan het andere. Cameron maakt zich hierdoor zorgen om de gezondheid van Kirsten.

  9. 9. The Guest

    17 mei 2016 (44 minuten)

    Mitchell Blair beveelt dat alle onderzoeken naar Kirstens vader moeten, worden stopgezet. Maar Kirsten heeft net contact gemaakt met iemand die haar waarschijnlijk naar hem kan leiden. Om zijn vertrouwen te winnen, probeert ze uit te leggen wat ze precies doet binnen het team. Ondertussen onderzoekt het team ook een serie moorden die vermoedelijk iets heeft te maken met een populaire nieuwe app.

  10. 10. All In

    24 mei 2016 (44 minuten)

    Kirstens geest wordt bedreigd wanneer de hecht, haar eigen diepe verborgen herinneringen laat zien. Net nu ze dichterbij de ontdekking van het mysterie rond haar ouders is dan ooit.

Trailer & andere video's

Alle Media

Voeg een clip of trailer toe

Reviews & comments

  • 0 berichten
  • 0 meningen

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

* denotes required fields.

* denotes required fields.

Stitchers - Seizoen 2 (2016) - MovieMeter.nl (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 6555

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.